Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]El detingut per la punxada massiva de rodes a l’AP-7 és un mosso d’esquadra de baixa

Comparteix
83Shares

L’home detingut en relació amb la punxada de rodes massiva de camions a l’autopista AP-7 al Vallès és un mosso d’esquadra. Segons ha pogut saber TV3, l’agent, que habitualment treballa en l’àrea de seguretat de presons del sistema penitenciari, està de baixa laboral des de setembre. Es tracta d’un home de 51 anys i veí de Montmeló.

La policia buscava el responsable de la punxada massiva des que, el passat 5 de desembre, van tornar a aparèixer una trentena de camions amb les rodes punxades i es va evidenciar que va ser un fet provocat, no accidental, tal com s’havia dit quatre dies abans, en la primera punxada de rodes de camions.

No es van trobar els claus

Els dubtes procedien del fet que no es van trobar els claus que provocaven les punxades. Segons han explicat els Mossos, el mètode que va fer servir va ser el següent: posava a la calçada de l’autopista una planxa de fabricació casolana amb claus sortint i la recollia després de rebentar les rodes d’un camió.

Els Mossos han iniciat dos procediments: un d’intern, en què la divisió d’afers interns li ha obert un expedient disciplinari amb mesures cautelars de suspensió de funcions; i un de penal, en què se li atribueixen un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre pels danys causats a una cinquantena de camions.

Comentaris
Comparteix
83Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari