Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Mundó, Rull i Turull dediquen el dia de reflexió a visitar als presos sobiranistes

Comparteix
0Shares

Els candidats de Junts per Catalunya Josep Rull i Jordi Turull i Carles Mundó aprofiten el dia de reflexió d’aquest dimecres per tornar a la presó per visitar els seus companys de candidatura Jordi Sànchez i Joaquim Forn, al cartell electoral d’ERC, Oriol Junqueras, i el líder d’Òmnium, Jordi Cuixart.

Segons han informat a Efe fonts de Junts per Catatalunya, Turull i Rull tenen previst realitzar les visites, en qualitat d’advocats, durant el matí d’avui, dia de reflexió de les eleccions catalanes que tindran lloc demà.
Rull i Turull, que van ser excarcerats l’inici de la campanya electoral, tornaran així a la presó en la qual van estar tancats, la d’Estremera (Madrid), per poder conversar amb Joaquim Forn, candidat de, i Oriol Junqueras, vicepresident del Govern cessat i número 1 de la llista d’ERC. També es desplaçaran a la presó de Soto del Real (Madrid) per visitar a Jordi Sànchez, exlíder de l’ANC i Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural. Mundó va prometre a Junqueras que ho aniria a veure almenys un cop per setmana.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari