Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Millo: El “recompte paral·lel” que els independentistes han anunciat no és il·legal, però l’únic recompte vàlid és l’oficial.

Comparteix
0Shares

En declaracions a la premsa en un acte sobre Trànsit al Ministeri de l’Interior, Zoido ha assenyalat que tots els indicis apunten que el 21-D es celebrarà amb normalitat. “Estem segurs que hi haurà normalitat i que ningú alterarà la pacífica participació”, ha dit.
El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, ha assegurat aquest dimecres de jornada de reflexió de les eleccions catalanes del 21 de desembre que el Govern està “preparat” per repel·lir ciberatacs que busquin alterar el funcionament normal dels comicis.
En definitiva, el dispositiu de seguretat serà coordinat per Mossos d’Esquadra juntament amb la resta de forces i cossos de seguretat de l’Estat, però també hi participaran policies locals i agents de seguretat privada.

A més, s’incrementa notablement la presència d’agents de seguretat, sobretot l’estàtica, la dels membres de les forces i cossos de seguretat que estaran en els diferents centres electorals. En els comicis de 2015 van participar 9.889 agents dels Mossos i les policies municipals, recolzats per altres 143 vigilants locals.
Una de les novetats que ha anunciat Millo és que, per tal de vetllar per la transparència dels comicis, posada en dubte pels independentistas, el divendres 22 es publicarà el resultat de cadascuna de les taules segons l’acta signada per titulars de taula, interventors i apoderats. El secretari general tècnic Juan Antonio Puigserver ha explicat que el “recompte paral·lel” que els independentistes han anunciat no és il·legal, però Millo ha recordat que l’únic recompte vàlid és l’oficial.

Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. Aquets, d,en Zoido, I en.millo,….sempre han de dir la seva,..tontos recargolats, que si no obrisin la boca, seria millor…es perque ens recordem que o controlan tot, com en rajoy,….que es creu el rey del mon…..fascistas inutils contra els pobles….I contra catalunya….aviat callareu.?o que direu?…es a vosaltres que os tenen que controlar…desgracias de españa.
    .

Deixa un comentari