Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El vídeo del control de drogues que competeix en “viral de l’any” amb el de “Libertad Digital”

Comparteix
25Shares

Aquest testimoni gravat pels periodistes durant un control aleatori de drogues de la Guàrdia Civil està disputant-se el guardó de vídeo viral de l’any, a l’una d’aquell dels economistes que expliquen com invertir en hipoteques amb un estat d’ànim bastant estrany. Sigui com sigui, el nou viral de Nadal té un final previsible però que reuneix tots els ingredients per triomfar.

Situem l’acció en una de les típiques campanyes d’informació de la Guàrdia Civil per conscienciar sobre el perill de consumir alcohol o drogues i posar-se al volant. Com és habitual, se cita diversos mitjans de comunicació i es realitzen tests a l’atzar a conductors que donen el seu permís per a ser gravats. El protagonista del vídeo és un jove que no dubta a dir que aquest tipus de controls “em semblen molt bé”.

Això sí, puntualitza que “potser no sigui el moment al matí perquè jo he de fer coses i és a la nit quan es cometen més excessos”. No obstant això es mostra confiat i admet que no és la primera vegada que se sotmet a una prova com aquesta: “D’alcohol sí, de drogues mai”.

El conductor es riu i sentencia que “no vaig a donar segur” perquè “quan bec no agafo mai el cotxe”. I remata donant una lliçó a altres conductors: “Jo crec que les drogues afecten molt més, en el sentit que la gent es confia més. Hi ha coses com el cànnabis que la gent la consumeix diàriament i la gent es pensa que pot fer coses “.

I per rematar no dubta a dir que “les drogues també costen diners i això la gent no ho veu … després es queixen de la multa però no veuen allò altre”. Fins aquí tot bé. Però arriba el moment del resultat i l’agent de trànsit és contundent: “Doncs mira dónes positiu en cocaïna”. El conductor es queda mut i davant les càmeres només encerta a dir: “Fa un munt, més d’una setmana …” i mirant a la premsa que no sap com reaccionar els diu: “Ja teniu reportatge”.

Vídeo “Libertad Digital”

Comentaris
Comparteix
25Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari