Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La Generalitat multa al bus de HazteOir per aquesta vergonyosa campanya

Comparteix
0Shares

La Generalitat ha imposat una sanció de 1.707 euros a HazteOir per la campanya contra els nens transsexuals que va iniciar a través d’un autobús que circulava sota el lema ‘Els nens tenen penis. Les nenes tenen vulva. Que no t’enganyin ‘, que s’ha convertit en la més alta imposada fins a la data per LGTBIfobia.
Ho ha fet en concepte d’una “falta lleu” en el marc de l’aplicació de la Llei catalana contra la LGTBIfobia, que preveu capacitat sancionadora administrativa i que s’aplica per quarta vegada, han informat a Europa Press fonts de la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies.
La primera multa va ser imposada al setembre de 2016 –dos anys després de l’aprovació de la llei– a un treballador d’una residència; la segona, per insults a una parella de dones que es va besar i van ser increpades, i la tercera, al professor de l’Institut Samuel Gili Gaya de Lleida que va dir a classe que l’homosexualitat era antinatural –amb 417 euros–, i que es ha fet pública aquest mateix dimarts.

Al febrer d’aquest any, la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat va portar a la Fiscalia de Delictes d’Odi l’autobús de l’associació que forma part d’una campanya que estava previst circulés per Barcelona, ​​l’Hospitalet de Llobregat i Sant Cugat del Vallès (Barcelona).
Al març els Mossos d’Esquadra van immobilitzar i retirar de la via pública l’autobús després de l’expedient sancionador obert per la Conselleria d’Afers Socials en aplicació de la Llei catalana 11/2014 dels drets LGTBI.
Per la seva banda, l’Ajuntament de Barcelona va avisar que podria sancionar amb multes de fins a 3.000 euros l’activitat de l’autobús de HazteOir, com va dir la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari