Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Puigdemont votarà el 21D a través d’una noia de 18 anys que li ha cedit el vot

Comparteix
0Shares

Carles Puigdemont ha anunciat que votarà a través de la cessió del seu vot a un altre ciutadà.

Concretament, Puigdemont ha explicat aquest dilluns que es tracta d’una noia de 18 anys de Barcelona que votarà per primer cop, i ho farà en el seu lloc. La noia el va anar a veure a Brussel·les i es va oferir per fer-ho.

Puigdemont li ha agraït la “generositat” a través d’una foto de tots dos que ha publicat al seu compte d’Instagram.

Ni el president cessat pel 155 ni cap dels consellers de la Generalitat també cessats que són a Bèlgica podran votar personalment a les eleccions catalanes de dijous, perquè l’única opció per fer-ho des d’aquest país era registrar-se abans del 22 de novembre a l’oficina del consolat espanyol a la capital belga.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari