Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Expedients a Junqueras i Sànchez per gravar missatges electorals des de la presó

Comparteix
271Shares

El Ministeri de l’Interior ha obert un expedient contra el candidat d’ERC, Oriol Junqueras, i el número dos de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, per enregistrat missatges electorals gravats des de les presons d’Estremera i de Soto del Real, respectivament. Així ho ha confirmat el ministre Juan Ignacio Zoido, que ha explicat que un cop tramitat es decidirà si se’ls sanciona.

“Un cop tramitat l’expedient i escoltats els afectats es resoldrà si són sancionats o no”.

L’obertura de l’expedient arriba després que Oriol Junqueras hagi fet la primera entrevista radiofònica aquest dilluns a RAC1 des que està empresonat i que Jordi Sànchez hagués participat divendres en l’acte central de la campanya, al Pavelló d’Esports de la Vall d’Hebron de Barcelona, amb un seu missatge d’àudio.

Comentaris
Comparteix
271Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari