Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]JxCat denunciarà Sáenz de Santamaría per prevaricació

0Shares

Junts per Catalunya portarà la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, a la fiscalia acusada de prevaricació, l’endemà que es vantés d’haver “escapçat” els líders independentistes, i haver demanat el vot per “seguir liquidant” les opcions sobiranistes. Així ho ha explicat el portaveu de JxCat, Eduard Pujol, en l’acte de la candidatura a Sant Celoni, al Vallès Oriental, aquest diumenge al migdia.

Pujol ha acusat Rajoy de “posar i treure gent de la presó” i ha afegit que un Executiu “no posa gent a la presó”.

A més, Pujol ha sentenciat que qui vulgui que Santamaría “faci la cara” que va fer Arias Navarro el 20-N del 1975, quan va anunciar la mort del dictador Francisco Franco, i qui vulgui que el seu plor el faci, aquesta vegada, el president espanyol, Mariano Rajoy, ha de votar el cap de llista de JxCat, Carles Puigdemont. “Que sàpiguen qui mana a Catalunya”, ha sentenciat.

Comentaris
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari