Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Tres morts, dos d’ells guàrdies civils, en un tiroteig a Terol

Comparteix
30Shares

Un total de tres persones, un ciutadà i dos agents de la Guàrdia Civil, han mort tirotejats aquest dijous, entre les 19.00 i les 20.00 hores, entre les localitats de Terol d’Andorra i Albalate de l’Arquebisbe, segons ha confirmat la Guàrdia Civil.

El delegat del Govern a Aragó, Gustavo Alcalde, s’està desplaçant cap a la zona per conèixer sobre el terreny l’operatiu disposat per la Guàrdia Civil, en el qual participen totes les patrulles de la zona. La Guàrdia Civil ha trobat una arma llarga en el perímetre de cerca. L’autor té armes curtes, a més.
L’autor del tiroteig ha fugit d’Albalate de l’Arquebisbe (Terol) en un vehicle pick up, segons han informat fonts policials.

El delegat del Govern a Aragó, Gustavo Alcalde, s’està desplaçant cap a la zona per conèixer sobre el terreny l’operatiu disposat per la Guàrdia Civil
L’autor dels trets podria ser la mateixa persona que va tirotejar a dos ciutadans el passat 5 de desembre en una masia d’Albalate de l’Arquebisbe (Terol). Els fets van tenir lloc quan una persona es dirigia a la seva casa de camp a Albalate de l’Arquebisbe. El propietari de la casa no va poder accedir al seu habitatge i va decidir tornar a la localitat per sol·licitar l’ajuda d’un manyà.

Així, tots dos van tornar de nou al lloc i quan van obrir la porta algú des de l’interior els va disparar, arribant a tots dos, el propietari de la casa, un home de més de 70 anys d’edat, i al manyà, d’uns 40 anys.

Aquestes dues persones es van desplaçar pels seus propis mitjans fins al municipi per donar avís a la Guàrdia Civil que, immediatament, va posar en marxa un dispositiu de recerca per localitzar l’autor o autors dels fets, que hauria portat a aquest nou tiroteig ocorregut a la tarda d’aquest dijous.

Els agents podrien formar part del dispositiu establert per localitzar els autors que van disparar contra dues persones quan es dirigien a canviar el pany d’una casa de camp a Albalate.

Comentaris
Comparteix
30Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari