Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La polèmica cadira de Miquel Iceta en l’Acte de Sabadell encén la xarxa

Comparteix
0Shares

Aquest dimecres a Sabadell abans de l’inici del mítig de Pedro Sánchez i Miquel Iceta a la sala polivalent del Parc del Nord:

La cadira reservada pel primer secretari del PSC i candidat a la Generalitat, ha estat justament la número 155, justament el número de l’article constitucional pel qual s’ha destituït el govern català i tancat el Parlament de Catalunya. En els minuts previs a l’inici de l’acte, la cadira ha cridat l’atenció de curiosos i sobretot periodistes.

Membres de PSC han retirat finalment la cadira, no sense cares de circumstàncies. Totes les cadires de la sala estan numerades amb un adhesiu. La casualitat, o no, ha fet que la d’Iceta fos la número 155.

Foto portada: l’engaxina del 155, a la cadira reservada per a Miquel Iceta.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari