Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Polèmica entre Arrimadas i Tony Albà per un tuit on l’actor titlla de “mala puta” a una tal “Inés”

Comparteix
562Shares

La candidata de Ciutadans a les eleccions de Catalunya, Inés Arrimadas, s’ha donat per al·ludida en un polèmic tuit de l’actor català Toni Albà. El còmic, independentista confés, va escriure a la seva xarxa social un poema en el qual deia “mala puta” a una dona anomenada “Inés”, sense especificar a qui es referia. Tant Cs com Arrimadas ho han percebut com un insult masclista a la candidata.

Ciutadans ha interpretat que la protagonista del poema és la seva cap de llista pel 21D, Inés Arrimadas. El partit ha respost a Twitter qualificant el poema d'”insult masclista i fastigós”. La mateixa Arrimadas ha ampliat la crítica, qualificant-lo també de “mostra d’odi” per les seves idees:

Albà va publicar el seu poema a Twitter després de fer-se ressò d’un tuit que criticava Arrimadas per haver donat a entendre que no hi ha independentistes entre les persones migrades que han vingut a Catalunya les últimes dècades.

Però un cop havia esclatat la polèmica, va negar que la protagonista del poema fos Inés Arrimadas:


Albà té des de fa temps una intensa activitat pública favorable a l’independentisme, i ja s’ha significat anteriorment en crítiques, sarcasmes i paraules grosses adreçades contra personatges com Mariano Rajoy, la jutge Carmen Lamela o el mateix líder de Ciutadans, Albert Rivera.

A banda de les queixes d’Arrimadas i de Ciutadans, el seu poema satíric també ha rebut respostes a Twitter, alguna amb les mateixes armes.

Altres tuitaires han defensat Albà. Pràcticament ningú, però, ha donat suport a la seva versió que la protagonista no és Inés Arrimadas:

Comentaris
Comparteix
562Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari