Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Amenacen de mort a la Periodista Beatriz Talegón per la seva cobertura al procés català

Comparteix
0Shares

La directora de opinió del diari Diario16.com i comentarista política, Beatriz Talegón, ha estat víctima d’una desagradable amenaça de mort a Twitter. Un usuari que es fa dir Carlo André li va enviar per privat una fotografia d’unes bales i un missatge amenaçant a la periodista i al seu fill.

Talegón no s’ha quedat de braços creuats i ha difós el missatge a la seva xarxa social citant directament al ministre Zoido.

Aquesta no és la primera vegada que aquest personatge amenaça a la periodista, ja fa uns dies la mateixa Bea feia públic aquest Twuit amb una altra amenaça:

Poc després la pròpia analista política informava a Twitter que ja havia rebut ajuda per part del cos policial i que aquesta situació “es fa una mica difícil (és la segona amenaça d’avui), però seguim”. Denúncia així que rebre amenaces i comentaris desagradables a internet són una cosa habitual si és el cas.

Talegón ja va denunciar fa uns dies que era víctima d’assetjament polític per simpatitzar amb el moviment independentista, tot i no considerar-se ni tan sols partidària de la secessió.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari