Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Netflix estrenarà un documental sobre el procés i les eleccions a Catalunya

Comparteix
0Shares

Els directors Gerardo Olivares i Álvaro Longoria han començat a rodar un documental sobre el procés independentista i les eleccions a Catalunya que distribuirà en exclusiva Netflix, ha confirmat a Efe una portaveu de la plataforma digital.

El documental es rodarà a Catalunya i participaran polítics de diferents ideologies per reflectir els diferents punts de vista sobre els esdeveniments, segons ha explicat la portaveu.

Netflix té els drets de distribució, però no es tracta d’una producció pròpia de la plataforma, a diferència de sèries originals espanyoles com “Las chicas del cable” o pel·lícules com “Fe de etarres”.

Amb tot, encara no hi ha data d’estrena ni tampoc s’ha fet públic el títol del documental.

Olivares, director de ficcions com “Entre lobos” o “El faro de las orcas” i Longoria, que ha dirigit documentals sobre el Sàhara (“Hijos de las nubes”) i Corea del Nord (“The propaganda game”), produeixen també aquest nou documental, al costat de Rafael Portela

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari