Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La piulada de Mariano Rajoy que ha indignat els castellers de Vilafranca

Comparteix
0Shares

Els Castellers de Vilafranca del Penedès (Barcelona) han reclamat al PP que no utilitzi imatges de les seves actuacions “per promocionar el missatge electoral” dels populars. La petició té el seu origen en un vídeo publicat pel president del Govern i del PP, Mariano Rajoy, a Twitter, en què es mostren valors positius i expressions culturals espanyoles, entre les quals figuren uns segons d’una actuació dels castellers.

En la mateixa xarxa social, la colla castellera ha retret a Rajoy que utilitzi la seva actuació en un vídeo: “Mai serem còmplices d’un partit que reprimeix al nostre poble”. ‘Els Verds’ -com són coneguts en el món casteller- apareixen en un muntatge audiovisual que inclou també a la Torre Glòries (Barcelona) i d’altres expressions culturals espanyoles com el flamenc.

Tot i que els castellers ho atribueixen al PP, el vídeo el signa Marca Espanya, el projecte liderat pel Govern per promocionar el país i millorar la seva imatge. No obstant això, els populars han difós el vídeo per tal de promocionar el propi partit i la seva acció de govern, com demostra per exemple l’ús de l’etiqueta #cumPPlimos.

Aquesta ha sigut la piulada de Mariano Rajoy :

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari