Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albano Dante Fachin i Àngels Martínez s’incorporen a la campanya d’ERC i la CUP

Comparteix
0Shares

El que va ser fundador i secretari general de Podem Catalunya, Albano Dante Fachin, participarà finalment en aquesta campanya electoral per als comicis del 21-D de la mà d’ERC. Després d’haver abandonat la seva formació i d’haver-se especulat que podria formar part de les llistes independentistes com a independent, l’ACN ha pogut saber que Fachin, tot i no ser candidat, participarà en actes d’Esquerra Republicana.

Així, Fachin formarà part del cartell d’intervencions de diversos actes, i el primer serà avui mateix. Serà al Casinet d’Hostafrancs de Barcelona a les 19 hores al costat de Raül Romeva, Alfred Bosch i Eva Baró, entre d’altres.
Però ell no és l’únic exmembre de Podem que irromp a la campanya d’ERC. I és que a l’acte d’aquest dilluns a Sant Carles de la Ràpita comptarà amb la intervenció de la que també va ser diputada de CSQP Àngels Martínez Castells, que compartirà escenari amb Raül Romeva i Lluís Salvadó.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari