Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Dimiteix el professor que va insultar Iceta assegurant que era un “ésser repugnant”

Comparteix
0Shares

El professor que va publicar insults homòfobs contra el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, dimiteix del càrrec de director de l’Institut de Nanociència i Nanotecnologia de la UB. Ho ha confirmat aquest matí la universitat en un comunicat, en què assegura que el rector ja ha acceptat la seva dimissió.

Jordi Borrell va fer una piulada en què qualificava Iceta d'”ésser repugnant”, “impostor” i que tenia els “esfínters dilatats”. El tuit va ser esborrat aquest diumenge, data de la seva publicació.

Aquest matí, Borrell s’ha disculpat per la piulada. L’ha qualificat de “desafortunada” i de “ficada de pota” i ha demanat perdó a tothom a qui hagi pogut ofendre, sobretot a Iceta. A més, ha assegurat que “no és homòfob, ni molt menys”.

Joan Elias, rector de la UB, ha qualifica les paraules del professor d'”inacceptables i alienes als valors universitaris”. Aquest dilluns Iceta ha assegurat que posaria els fets en coneixement de la fiscalia per un possible delicte d’odi.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari