Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Mariano Rajoy fa esclatar Twitter amb aquesta piulada sobre el aniversari de Xavier García Albiol

Comparteix
0Shares

Els ministres i els principals dirigents del PP han felicitat el president del PPC, Xavier García Albiol, per la seva 50 aniversari, en un vídeo que s’ha emès durant un acte de campanya electoral a Lleida, al qual ha assistit també el president del Govern, Mariano Rajoy.

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría; el president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo; la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, i els ministres Cristóbal Montoro, Luis de Guindos, María Dolores de Cospedal, Dolors Montserrat o Álvaro Nadal són alguns dels dirigents populars que apareixen al vídeo amb el qual el PP ha volgut sorprendre Albiol durant un dinar amb afiliats i simpatitzants a Lleida.

El president del govern espanyol ha aprofitat l’ocasió per felicitar Albiol a Twitter amb AQUESTA piulada que ha fet esclatar la xarxa.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari