Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

González Pons (PP) acusa la policia belga d’haver manipulat les xifres de participació a la manifestació de Brussel·les

Comparteix
0Shares

El PP, per boca del portaveu dels populars al Parlament Europeu, Esteban González Pons, ha acusat la policia belga d’haver manipulat les xifres de participació a la manifestació convocada per l’independentisme a Brussel·les aquest dimecres, que segons la policia de Brussel·les va congregar 45.000 persones. En una piulada a Twitter, González Pons parla en nom del PP: “Exigim explicacions a les autoritats belgues. Aquesta policia -que apareix en una imatge- ha canviat les xifres de 10.000 manifestants a 45.000 en un minut, i aquesta bandera -l’estelada que hi ha a la finestra d’un cotxe de la policia- no és una bandera oficial de Catalunya, al contrari, és il·legal i representa la ruptura d’Espanya”.

De fet, la policia federal belga hauria xifrat en 60.000 els assistents a la manifestació d’aquest dijous a Brussel·les, i no en 45.000, tal i com ha informat la policia municipal de la capital belga. Així ho han informat a El Món fonts que han participat a reunions amb les policies belgues (municipal i federal).

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

3 Comments

 1. Laura Laura

  Aquesta gent ja no sap que més fer. Pensen que als belgues s’els pot mentir com els mesetaris o que s’els pot amenaçar i tindràn por. Estàn molt, molt espantats, finalment s’en adonen que per més que enpresonin i reprimeixin no poden parar rés de res.

 2. Anònim Anònim

  LA PELL DE BRAU està enfurismada. Ja ratlla el desfici. Esperem q els seus brams facin despertar la bona gent d’Europa i pet fi, s’adonin del que passa al Sud…

 3. Higini Maristany Higini Maristany

  En González agafa les xifres donades a les nou del matí. Si viu a Brussel·les, poc li costarà indagar els avions, autocars, cotxes, trens que portaven catalans. Un bon índex també es veure les estadístiques hoteleres.
  González, no vulguis ser tant speedy. Abans de cagar-la, pensa (si en saps)

Deixa un comentari