Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]El cor d’Europa es tenyeix de groc amb Milers d’independentistes

Comparteix
638Shares

Multitudinària manifestació independentista a Brussel·les. Milers de manifestants defensen les institucions catalanes i reivindiquen al cor d’Europa la llibertat d’Oriol Junqueras, Joaquim Forn i de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart amb el lema “Desperta’t, Europa. Democràcia per Catalunya”.
El color groc i les estelades, protagonistes visuals de la marxa, organitzada per les entitats d’Òmnium i l’ANC, on també hi és Carles Puigdemont i els altres quatre consellers cessats en aplicació de l’article 155 que són a Bèlgica: Toni Comín, Meritxell Serret, Lluís Puig i Clara Ponsatí. Una mobilització que ha desbordat totes les previsions i ha fet modificar el punt d’inici de la marxa. Es tracta d’una de les manifestacions més grans que s’han celebrat a la ciutat.
Carles Puigdemont ha estat rebut amb crits “president, president” quan ha arribat a la manifestació.

Entre els manifestants, també l’expresident Artur Mas.


El color groc ha inundat la capital de Bèlgica després que, en les darreres hores, milers de catalans han anat arribant progressivament a Brussel·les. Arribats en 250 autocars i diversos avions -cinc d’ells organitzats per l’ANC i Òmnium- o bé amb vehicles particulars, deixant rastre a través de la xarxa. Els avions han sortit a primera hora del matí des de l’aeroport del Prat, de Girona i d’Alguaire.

Comentaris
Comparteix
638Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Oleguer Garcia Pons Oleguer Garcia Pons

    Seguim endavant. La democracia acabarà predominant, també a Europa.

Deixa un comentari