Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

TV3 pràcticament no pot informar de la gran manifestació independentista de Brussel·les

Comparteix
628Shares

TV3 pràcticament no pot informar de la gran manifestació independentista de Brussel·les.

En tractar-se de període electoral, les limitacions de la Junta només permeten destinar-hi un minut a cada bloc de mitja hora del 324.

Aquest fet contrasta amb la manca de limitacions i restriccions per part de les televisions privades. En aquest sentit cadenes com la Sexta o Cuatro estan emetent el senyal en directe que està facilitant l’ANC i Òmnium des de la capital comunitària.

David Bassa, director d’informatius de TV3, s’ha queixat amargament de la situació. “És periodísticament molt dolorós comprovar com les privades espanyoles poden retransmetre tota la manifestació de Brussel.les, però TV3, fiscalitzada i cosida a recursos que ens demanen ‘modular el dret a la llibertat d’expressió’, no”, ha piulat a Twitter.

Comentaris
Comparteix
628Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari