Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Gest solidari: Bombers per la independència donen sang a Bèlgica

Comparteix
0Shares

Comunicat de bombers per la independència a les xarxes:

“Ajudar a la gent quan de sobte els apareix un problema”, podria ser el titular que resumeix de manera més precisa la feina dels bombers arreu del món. Hi ha infinitat de maneres d’ajudar💪🏻💪🏻
Els últims mesos els bombers de Catalunya ens hem mobilitzat al costat de la nostra gent per fer pinya en un moment d’un retrocés de drets sense precedent des de la dictadura franquista.
📍Avui som aquí, a Brussel·les, al cor d’Europa. Molts catalans hem vingut a fer sentir la nostra veu per demanar la llibertat dels presos polítics i per defensar la República Catalana. Els bombers també hi som, al costat de la nostra gent. I volem fer un gest simbòlic per demostrar què fem, qui som.
‼️Dijous 7 de desembre els bombers de Catalunya anirem a donar sang, a Brussel·les, els que hi som, i a Catalunya els que no han pogut venir, per mostrar al món que l’única sang que concebem que es vessi és aquella que donem de manera conscient, solidària i voluntària per a ajudar a salvar vides. Amb aquest gest volem agrair al poble de Bèlgica el seu respecte al nostre Govern legítim, i mostrar-los la voluntat del poble de Catalunya de mantenir la seva lluita dins la més estricta noviolència i fraternitat envers tots els pobles d’Europa.
La repressió de l’estat espanyol no fa més que encoratjar-nos a seguir amb la nostra voluntat indomable de construir una República Catalana on valors com la pau, la solidaritat, la fraternitat, el respecte i la justícia regnin per sobre de l’odi, el ressentiment, la venjança, la intolerància i la violència.
Exigim l’anul·lació de totes les causes contra el Govern i contra els Jordis, i que tots ells, presos i exilitats, puguin tornar a casa immediatament.
Demanem a la Unió Europea i als seus estats el reconeixement de la República Catalana tan bon punt tinguem restituïdes les nostres institucions legítimes.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari