Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El llaç groc del revisor de tren Belga que fa furor a la xarxa

Comparteix
0Shares

Un revisor de tren belga s’ha volgut solidaritzar amb els presos polítics catalans i no ha dubtat a posar-se el llaç de color groc, com el que portaven avui nombrosos manifestants a Brussel·les.

El revisor ha continuat fent tranquil·lament el seu treball. A Catalunya estaria a hores d’ara prohibida una acció similar, tenint en compte els requeriments que ha fet en les últimes setmanes la Junta Electoral.

La presència de manifestants catalans ha estat molt ben acollida a Brussel·les. Els flamencs en general simpatitzen de manera notable amb la causa catalana, i entre els valons existeixen també simpatitzants del relat democràtic radical de l’independentisme.

Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. Mònica Fibla Mònica Fibla

    El llaç del conductor de tren belga li vaig posar jo! Em va veure fent llacets grocs mentre estàvem al tren camí de la manifestació i li vaig explicar què significaven i que els feia per repartir amb la gent que es solidaritza a amb la causa, i aleshores em va dir si l’hi podia posar un. Després, quan va tornar a passar, em va dir que vàries persones li havien preguntat el significat del llaç groc. Si voleu fotos del moment en què li vaig posar us les puc enviar.

Deixa un comentari