Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albiol:”Aquests catalans que s’han traslladat a Brussel·les, s’han deixat portar per un encantador de serps.”

Comparteix
1147Shares

El cap de llista del PP, Xavier García Albiol, que ha repartit polvorons i sobres amb paperetes en el mercat ambulant de Sant Cosme, al Prat de Llobregat, ha qualificat la manifestació d’avui a Brussel·les d'”espectacle esperpèntic”.

“Aquests catalans que s’han traslladat a Brussel·les, empesos per qui ha estat el president de la Generalitat més nefast que ha tingut la història de Catalunya, avui viuran un espectacle d’allò més esperpèntic. Hi ha una part de la població catalana, que per sort no és majoritària, que s’ha deixat portar per un encantador de serps.”

Després Xavier García Albiol ha publicat aquesta piulada que ha fet esclatar la xarxa:

Comentaris
Comparteix
1147Shares

One Comment

  1. Laura Laura

    El senyor Albiol es confon, segurament es refereix al desprestigi des 4 i repeteixo 4 manifestants a favor de l’unió de l’imperi que van ser-hi ahir a Europa. VA ser ahir?, o abans d’ahir? Ay, no ho se … Es que com ni tant sols ha sortit a la premsa, un ja no sap si ha existit realment. Ja!

Deixa un comentari