Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] El curiós eslògan de campanya de Albiol «¡A por ellos!» que encén Twitter

0Shares

Des d’un escenari que simulava un balcó, amb la bandera espanyola i la senyera penjades, el candidat del PPC, Xavier García Albiol, va donar el tret de sortida de la campanya electoral del 21-D al crit de “a por ellos”. Doble metàfora: l’expressió que va parafrasejar en al·lusió a les comiats de agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que es van traslladar a Catalunya per a l’1-O amb un ‘atrezzo’ que reivindica l’unionisme als carrers de Catalunya per dir “prou “al nacionalisme.

Acompanyat per prop de 150 militants a la Sala Bikini de Barcelona, ​​Albiol no va amagar els mals resultats que li augura l’últim sondeig del CIS, que preveu un descens de 11 a 7 butaques populars a l’hemicicle. Això sí, va fer una crida a “donar-los la volta” i a “guanyar en l’enquesta de veritat: la de l’21-D”. “Estem acostumats sempre a guanyar a les enquestes. Aquesta mateixa enquesta, el mes de maig del 2016, deia que el PP s’anava a quedar 118 i vam obtenir 137. També deia que Podem seria segona força amb 90 diputats i avui, per sort, té 71. Deia que Ciutadans obtindria gairebé 40 i té 31. Li donarem la volta i ara toca demostrar que guanyarem la important, que és la del 21 de desembre “, va animar.

Albiol va erigir el vot al PPC com “la papereta de la unió, el futur i la convivència” i ha assegurat que alguns “els intenten silenciar per ser el partit de Govern a Espanya”. La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, ha reivindicat les mesures de l’Executiu de Rajoy i va treure pit de l’aplicació del 155 a Catalunya per tornar-la a l’ “estabilitat i la normalitat”. “El PP és l’únic partit que vol a Catalunya i a la democràcia”, ha etzibat. Més contundent va ser el número cinc de la candidatura, Daniel Serrano, que ha afirmat que el 155 és l’article “més democràtic que s’ha aprovat”.

Entre els assistents, també va destacar la presència de la vicesecretària d’estudis i programes del PP, Andrea Levy, que va cridar a “dir adéu a l’independentisme”: “Que Catalunya sigui com la sentim, com la volem i com la somiem”, ha dit.
El candidat popular ha fet una crida a la mobilització i ha tancat la seva intervenció amb un “¡a por ellos!”, tal com es pot veure en aquest vídeo de betevé.

Comentaris
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari