Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La piulada de la policia Belga amb estelada inclosa fa esclatar la xarxa

Comparteix
0Shares

Brussel·les viurà aquest dijous un manifestació multitudinària a favor de l’alliberament dels seus líders polítics i d’associacions culturals que estan empresonats per desició del Tribunal Suprem de l’estat espanyol.
Davant d’aquest escenari, la policia brussel·lesa ha informat en un tuit dels possibles problemes de circulació a la seva ciutat, on es manifestaran els milers de catalans. Cal tenir en compte que és dia laboral a la capital de la UE, així que els ritmes seran els habituals.

Per informar del que els brussel·lesos veuran demà a la seva ciutat, la policia de la ciutat ha inclòs una foto amb una estelada al centre en el tuit d’alerta:

La premsa belga preveu al voltant de 50.000 catalans a Brussel·les.

Múltiples missatges d’agraïment per part de molts catalans que s’han desplaçat fins a Brussel·les per manifestar-se.

Tot això després que centenars de catalans que van aprofitar la seua arribada a Brussel·les dimarts a la nit o residents a la capital belga per concentrar-se de forma espontània i proferir crits com a ‘llibertat’o ‘independència’ en la Grand Place de Brussel·les, dos dies abans de la manifestació a favor del president cessat Carles Puigdemont i de la resta del seu Govern, així com per exigir la posada en llibertat dels exconsellers i els líders de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixard, empresonats per ordre del Tribunal Suprem.

Comentaris
Comparteix
0Shares

5 Comments

 1. Puugdemln es el nostre Presi, ARA I SEMPREE!! VISCA LA DEMOCRÀCIA I VISCA CATALUÑA!! ELS FATXAS ESPANYOLS NO TENEN RES A FER CONTRA LA NOSTRA REVOLUCIÓ DELS SOMRIURES! LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS SOM GENT DE PAU

 2. Rosa Palos Rosa Palos

  Merci beaucoup pour vôtre accueil❤

 3. Estrella Estrella

  Moltes gràcies Brusel-les pel vostre suport‼️‼️‼️

 4. Moltes gracies valtrus si Q, sou democrates no l purria espanyola fatxa dolenta molt dolents, Q no Us volem fatxes si dni cátala i NO OBLIDAREM MAI Q NS ESTOMAQESIU X VOTAR MAI dolents pp i ciutadans i psoe

 5. M. J. Robles M. J. Robles

  QUINA ENVEJA (sana però)
  AMUNT CATALUNYA!!!!!
  FREEDOM CATALONIA!!!!!

Deixa un comentari