Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]L’error garrafal de Xavier García Albiol durant la seva entrevista amb Toñi Moreno que encén Twitter

Comparteix
420Shares

El líder del Partit Popular a Catalunya i candidat a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, ha acudit al programa de Toñi Moreno a Telecinco per parlar de la seva trajectòria política i de la seva vida familiar.

Albiol ha explicat en “Viva la vida” que no veu molt als seus fills per culpa del seu treball, que va ser un bon jugador de bàsquet i que està “més a gust al carrer que donant una conferència en un club d’economistes”.

En un moment del programa, Moreno i Albiol han menjat calçots, un plat típic en la gastronomia catalana. Però el polític del PP ha ficat la pota i ha assegurat que el calçot és un all, quan en realitat és una ceba.

Aquest error no ha passat desapercebut en xarxes i molts han criticat que no conegui un dels productes més representatius de la gastronomia catalana.

Comentaris
Comparteix
420Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Anònim Anònim

    Tú si que eres un ajo, pero de los que más pican, payaso !

Deixa un comentari