Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Mor un nen de 12 anys durant una classe de gimnàstica a Vilafranca

Comparteix
0Shares

Un nen de 12 anys d’edat ha mort aquest dimarts en patir un accident durant una classe d’Educació Física a l’Institut Alt Penedès, a Vilafranca del Penedès (Barcelona).

Segons ha confirmat l’Ajuntament a l’setmanari local El 3 de Vuit, el jove ha patit l’accident cap a les deu del matí, durant una classe de gimnàstica al costat del seu grup de segon de l’ESO. La víctima és d’un petit municipi proper a Vilafranca.

Segons han explicat els Mossos d’Esquadra a aquest setmanari, el jove mort ha patit greus lesions per una mala caiguda quan realitzava tombarelles en l’aire, que al cap de poques hores li han ocasionat la mort. Una ambulància s’ha desplaçat al lloc dels fets per atendre l’alumne, juntament amb una patrulla dels Mossos d’Esquadra. Un helicòpter medicalitzat ha traslladat al noi a l’Hospital Clínic de Barcelona, ​​on ha mort cap a les tres de la tarda.

El centre educatiu ha avisat del succés als pares dels companys del noi i ha demanat a les famílies que anessin a recollir els seus fills al centre abans de l’hora prevista d’acabar les classes, a causa del estat de xoc en què es trobaven els joves.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari