Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El missatge de Jordi Évole a Puigdemont i Girauta al final del seu últim ‘Salvados’

Comparteix
57Shares

El cara a cara ja havia acabat. La trobada entre Inés Arrimadas (Ciutadans) i Marta Rovira (ERC) havia estat tens i aspre, però a Jordi Évole, moderador del debat i presentador del programa ‘Salvados’ de La Sexta, encara li inquietava alguna cosa.

Així que, sense més, va decidir fer-ho saber a les dues polítiques. “Una cosa que m’inquieta, l’aire condicionat ha estat bé durant el debat?”, Va preguntar a Arrimadas.

“Jo pateixo molt el fred, així que ha hagut d’estar baixet, però sempre és millor passar una mica de calor”, va contestar la candidata de Ciutadans.

“Perquè no es queixi el senyor Girauta, que es va queixar de l’altre cara a cara amb Pablo Iglesias”, ha matisat Évole.

El periodista es referia a les crítiques que va fer Juan Carlos Girauta, portaveu de Ciutadans al Congrés dels Diputats, a la manca d’aire condicionat durant el debat que van celebrar Pablo Iglesias i Albert Rivera al juny de 2016 també moderat per Évole.

“Sorprenentment, el senyor Évole va apagar l’aire condicionat durant els 90 minuts”, ha retret Girauta.

Però també ha tingut per Carles Puigdemont, quan ha preguntat a Rovira si ha vist bé “la il·luminació” durant el cara a cara. “Correcta, perfecta”, ha contestat la portaveu d’ERC.

“Ho dic perquè no es queixi cap independentista, que es van queixar després de l’entrevista al senyor Puigdemont”, ha aclarit Évole.

“Doncs no tenia ni idea”, ha contestat Rovira.

En efecte, Évole es referia a missatges com aquests en les xarxes socials, que comparaven la il·luminació usada durant l’entrevista amb Puigdemont i la que es va usar durant l’entrevista amb el president del Govern, Mariano Rajoy.

Comentaris
Comparteix
57Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari