Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Arrimadas: Tenim l’oportunitat d’esfondrar el mur de l’independentisme, acabar amb aquesta frase maleïda del “Espanya ens roba”

Comparteix
1172Shares

Amb una sensació d’optimisme contingut, basat en el sondeig de l’últim CIS i l’augment del nombre d’afiliats des del mes de setembre, Ciutadans ha obert la campanya a Barcelona amb una idea central: el canvi polític a Catalunya per enterrar el procés independentista no és una quimera. Per a això, ha reclamat la candidata, Inés Arrimadas, és imprescindible que aquesta “majoria silenciada durant dècades pel nacionalisme” acudeixi en massa a les urnes el 21-D i “digui prou al procés”.

“Tenim l’oportunitat d’aquí a quinze dies d’esfondrar el mur de l’independentisme, acabar amb aquesta frase maleïda del Espanya ens roba i que es va utilitzar per tapar la corrupció, l’oportunitat de recuperar l’autonomia i les institucions que Junqueras i Puigdemont han posat en perill per la seva irresponsabilitat “, ha afirmat.

Sense fer menció expressa als sondejos, Arrimadas sí que ha assumit de manera implícita les seves opcions a obtenir un resultat que li permeti optar a presidir la Generalitat. I s’ha compromès a que si és la nova inquilina del Palau a “treballar molt dur perquè els catalans es tornin a donar la mà”. Perquè, ha subratllat, la primera i principal fractura generada pel procés s’ha donat entre catalans.

El president de Cs, Albert Rivera, ha recordat la gènesi del partit, el seu naixement fa onze anys com un moviment cívic de “valents” que es va rebel·lar contra el nacionalisme. Més d’una dècada després, ha destacat Rivera, el canvi de Catalunya en “aquest moment històric” és possible.

“Si anem a votar tots, guanyarem”, ha afirmat Rivera, que ha convidat a tots aquells catalans que no volen trencar amb Espanya al fet que somiïn: “Us convido a somiar, de vegades els somnis es compleixen i estic convençut que el 21-D el canvi es farà possible “.

Comentaris
Comparteix
1172Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari