Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La piulada de Puigdemont criticant els arguments del jutge que els relaciona amb “aportacions d’explosió violenta”

Comparteix
0Shares

Puigdemont a Junqueras i Forn: “El vostre esperit democràtic els provoca terror”

Junqueras respon a Rivera sobre la normalitat del 21D en relació a l’1-O: “N’hi hauria prou que fossin en igualtat, amb respecte, sense porres i agressions, i acceptant el resultats”

Carles Puigdemont ha enviat un missatge de suport a Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart després que el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ha decidit mantenir-los a la presó.

Puigdemont critica, a través d’una piulada en el seu compte de Twitter, els arguments del jutge que els relaciona amb “aportacions d’explosió violenta”, amb la “violència” que suposen els seus somriures, o el “terror” que provoca els “seu esperit democràtic”.

Per la seva banda, Oriol Junqueras ha contestat una piulada del líder de Ciutadans, Albert Rivera, sobre les garanties de les eleccions del 21D en comparació a l’1-O

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Laura Laura

    Albert Rivera, no sap vosté que és la vergonya, la discrecció i molt menys la compasió per persones que no han fet res més que acomplir el seu programa electoral, cosa que ningú fins ara ha pogut dir mai haver-ho fet. Tants sols els nostres.
    NOsaltres ens estimen els nostres. A vosté qui el vol?

Deixa un comentari