Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]La família suposadament agredida de Balsareny és una parella coneguda al Bages per les seves simpaties amb l’ultradreta

Comparteix
571Shares

Ahir Xavier Garcia Albiol i Mariano Rajoy van parlar per telèfon amb una família que “havia estat atacada” per tenir la bandera espanyola penjada al balcó quan algú va cremar papers al portal del seu bloc de pisos (de fet ningú va cremar la seva casa i la seva bandera espanyola està intacta tot i que sembla que algú va intentar cremar-la). Fa una setmana la mateixa família va denunciar una suposada agressió al seu fill per arrencar cartells independentistes del CDR de Balsareny (l’home acusat d’agredir el nen ha denunciat el menor per danys a casa seva).

Segons diverses fonts (i vàries fotografies que es poden veure als seus perfils de facebook) els pares d’aquesta família són simpatitzants de l’extrema dreta (se’ls relaciona amb l’organització feixista “Hermandad Hermanos Cruzados” organització responsable d’un assalt violent el 2015 a un centre de menors al Bages, que va acabar amb 3 detinguts per incitació a l’odi). A més a més per les xarxes socials està circulant la informació que “l’agredit” té antecedents. Ha estat a la presó i té a mig poble amenaçat”. També, segons publica Nació Digital, la suposada víctima de l’incendi de Balsareny crema estelades i assetja la família de l’alcalde.

Consultant el perfil (obert) de facebook de la família suposadament “agredida” es poden veure diverses fotografies de la parella participant en concentracions ultradretanes.

Al vídeo es veu com un grup d’ultres crema estelades i assetja l’alcalde de Balsareny
Un d’ells era la persona que va denunciar un incendi al seu pis en l’intent de cremar la bandera espanyola del balcó.

La suposada víctima de l’incendi que es va produir en un portal de Balsareny la matinada de divendres a dissabte i una dotzena més d’ultres del poble, es van passar la tarda de dissabte cremant estelades a la porta de casa de l’alcalde i trucant insistentment al timbre amb la cara tapada amb bufandes i mocadors, malgrat que els van dir que el batlle no era a casa.

Fuente: Llibertat.cat

Comentaris
Comparteix
571Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari