Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont reconeix que per a tots els Catalans el 21D és un referèndum com l’1-O

Comparteix
0Shares

Si algú pensava que el fet que Junqueras, i els seus consellers acatin el 155 és una renúncia a la independència, a Brussel·les està Puigdemont per dir tot el que a Espanya no és convenient reconèixer.

Així, Carles Puigdemont, en una videoconferència que la llista de Junts per Catalunya, que ell encapçala,veu les eleccions del 21 de desembre “com una segona volta” del referèndum de l’1-O, suspès pel Tribunal Constitucional.

Les declaracions de Puigdemont per videoconferència s’han produït durant l’acte de presentació de la llista que ha preparat Junts per Catalunya per a les eleccions del 21-D i que s’ha celebrat a la plaça 1 d’Octubre de la localitat de Sant Julià de Ramis, d’on és veí l’expresident català.

Hem de canviar d’Estat per a aconseguir canviar d’era, per passar d’un Estat que encara viu al segle XX o XIX, i canviar-lo per un que parli amb el món dels reptes del segle XXI “, ha assenyalat Puigdemont.

Fuente:Diario16.com

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari