Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Mariano Rajoy fa esclatar la xarxa amb aquesta trucada a una dona de Balsareny víctima d’un suposat “atac” per tenir una bandera espanyola al balcó

Comparteix
896Shares

El president del Govern, Mariano Rajoy, i el candidat del PPC a la Generalitat, Xavier García Albiol, han mostrat avui la seva “solidaritat” amb els inquilins d’un habitatge de Balsareny (Barcelona) que, segons ha explicat el PP, ha intentat ser cremada per penjar del balcó una bandera espanyola.

Així ho han assegurat fonts del PP, que han qualificat el succés d’aquesta matinada d ‘ “atemptat” i que han afirmat que el domicili ha estat incendiat “tan sols pel fet de tenir l’ensenya nacional penjada al balcó”.

Rajoy, en un acte celebrat avui a Mataró, ha assenyalat que ensenyar una bandera, en aquest cas l’espanyola, és un “dret constitucional”, i per això ha mostrat la seva “solidaritat” amb la família en qüestió.

Albiol també ha dirigit unes “paraules de record” cap als veïns d’aquest domicili, que “han comès el delicte de tenir la bandera espanyola penjada al balcó”, ha dit, el que hauria provocat “que hagin intentat incendiar” l’habitatge estant “ells dins”.

Les citades fonts del PP han afirmat que “a Catalunya, sobretot en poblacions petites on hi ha majoria independentista, ser i sentir-se espanyol ja no només està mal vist, sinó que també és perillós”.

Comentaris
Comparteix
896Shares

2 Comments

  1. Laura Laura

    La pregunta es, ¿per què pensen o creuen que gent favorable a la República catana, han estat els culpables? Jo no ho crec, de cap de les maneres. SOm gent pacífica i odiem la violencia.

  2. Josep Josep

    Quin dia el ciutadà (no ciudadano’s) es donarà comte del que diu i fa aquest inculta ajudat per sr ppgarcia.

Deixa un comentari