Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Lluís Gavaldà (Els Pets), Natxo Tarrés (Gossos) entre altres artistes, participen en el concert per la llibertat a l’Estadi Olímpic

Comparteix
0Shares

L’Elèctrica Dharma, Els Amics de les Arts, Els Catarres, Ramon Mirabet, Mónica Green, Gerard Quintana i fins a una quarantena de grups i artistes del panorama musical en català ofereixen aquest dissabte un concert a l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

Organitzat per l’ANC, el “Concert per la Llibertat dels Presos Polítics” servirà per recaptar fons que es destinaran a la caixa de solidaritat. Tots els artistes que hi participen actuen de manera altruista i l’import de les entrades anirà a la caixa de solidaritat que s’encarrega de fer front a les despeses econòmiques i judicials derivades del procés sobiranista.

El concert començarà a les quatre de la tarda i durarà, previsiblement, fins a les set. Es farà sota el lema “Per la llibertat dels presos polítics” i comptarà amb un cartell transversal, amb Lluís Gavaldà (Els Pets), Natxo Tarrés (Gossos), Pemi Fortuny (ex-Lax’n’Busto) i Jofre Bardagí (Glaucs), Cesk Freixas, Èric Vergés (Catarres), Èric Vinaixa, Joan Rovira, Doctor Prats, La Sra. Tomasa, Oques Grasses, Gemma Humet i Paula Valls.

L’Estadi Lluís Companys de l’Anella Olímpica de Barcelona té capacitat per a 60.000 persones. L’ANC ha venut fins ara 45.000 de les 55.000 entrades posades a la venda. Els organitzadors s’han mostrat molt satisfets de la resposta obtinguda.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari