Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Arrimadas a Badalona: Catalunya no pot continuar sent un problema per a Espanya ni per a Europa.

Comparteix
1944Shares

Ciutadans ha fet públic el seu equip de campanya en un acte al barri de Llefià, a Badalona. La candidata per a les eleccions del 21D, Inés Arrimadas, ha denunciat a l’acte l’actitud dels independentistes. Diu que Catalunya no pot continuar sent un problema per a Espanya ni per a Europa.

“Hi ha una cosa bona de tot plegat i és que se’ls ha acabat la bicoca que ningú s’adonés del que estaven fent. Com deia Juan Carlos [Girauta], fa uns anys érem uns pocs els que dèiem les barbaritats que estaven fent. Ara ja ho sap tothom. Els ha caigut la careta. Ho saben a tot Europa.”

La candidata de Ciutadans ha reivindicat el seu viatge a Bèlgica de fa uns dies. Diu que Europa desitja que “Catalunya sigui una bona notícia”.

“Vaig ser la setmana passada a Brussel·les per trobant-me amb gent amb qui no es pot reunir el president Puigdemont, amb el vicepresident del Parlament europeu, amb representants del Comitè de les Regions… I estan desitjant que Catalunya sigui una bona notícia en treball, en inversió, en seguretat, en empreses. Catalunya no pot seguir sent un problema.”

Arrimadas ha carregat contra Carles Puigdemont, a qui ha acusat d’haver fugit:

“La gent normal no pot fer el que fa el senyor Puigdemont, que és no complir la llei i intentar evadir-se de la justícia. Els catalans que ens hem quedat a Catalunya seguirem treballant per la nostra terra, però sobretot pel futur que ens espera.”

“Si aconseguim una participació històrica, guanyarem”

El president de Ciutadans, Albert Rivera, també era a Badalona. Ha fet una crida a la mobilització. Diu que si s’aconsegueix “una participació històrica”, guanyaran:

“Si anem a votar, que tremolin Puigdemont i Junqueras perquè guanyarem”

Per a Rivera, Ciutadans és l’únic partits que pot vèncer ERC a les urnes. I critica al PSC, del que diu que pretén ser una mala còpia dels nacionalistes i “una mala còpia no guanya eleccions”.

Comentaris
Comparteix
1944Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari