Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Societat Civil Catalana denuncia el “assassinat” simulat de “votants” de PSC, PP i Cs

Comparteix
0Shares

L’entitat Societat Civil Catalana (SCC) ha denunciat a les xarxes socials l’aparició de set ninots penjats cap per avall d’un pont que simulaven ser votants de tres dels partits constitucionalistes que concorren a les eleccions catalanes del 21-D.

La imatge presa a les 6:30 hores per un simpatitzant de l’entitat. Hi apareixen set ninots penjats pels peus, cap per avall. Tres d’ells contenen els logos dels partits PSC, PPC i Cs, el que l’entitat interpreta com una manera de simular “l’assassinat de votants” d’aquestes tres formacions.

L’escena ha aparegut en un pont que creua la via C-17, entre les poblacions de Vic i Tona, i al costat dels set ninots penjats ha aparegut una pintada que demana la llibertat per als “presos polítics”, en referència als exconsellers del Govern cessats i encarcadelados, així com als presidents de ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Segons informa LaVanguardia, Des de SCC asseguren que la imatge és “totalment real”, tot i que encara no han determinat si van a prendre alguna mesura al respecte.

La imatge recorda a la qual aparegués fa just una setmana a Pamplona per un cas ben diferent. El passat 24 de novembre, la Policia Municipal de la ciutat va retirar 05:00 ninots que havien estat col·locats penjant d’un pont acompanyats d’una pancarta en què apareixien les fotos dels cinc acusats de la suposada violació grupal dels Sanfermines, juntament amb la paraula ‘Justizia’ (en basc).

Comentaris
Comparteix
0Shares

4 Comments

  1. SCC hauria de canviar la última C per una A. Igualment els PPC, PSC. doncs la realitat ens demostra que el seu lema és odiar tot allò que té a veure amb catalunya. Mentir, enverinar i menystenir……i tot això amb el suport d’una minoria de descerebrats espaÑols que viuen a catalunya.

  2. Soc.Civil.Cat. nom fals doncs hauria de ser Soc. Civil Anticatalana.
    És d’una greu irresponsabilitat i subnormalitat anar provocant amb mentides i informacions falses. Sort que el poble català ja us coneix com a farsants i intoxicadors de la convivència. Haurieu d’estar tots al valle de los caidos!!

  3. Soc.Civil.Cat. nom fals doncs haurua de ser Soc. Civil Anticatalana.
    És d’una greu irresponsabilitat i subnormalitat anar provocant amb mentides i informacions falses. Sort que el poble català ja us coneix com a farsants i intoxicadors de la convivència. Haurieu d’estar tots al valle de los caidos !!

Deixa un comentari