Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Dastis acomiada els treballadors de les oficines catalanes a l’exterior tancades pel 155

Comparteix
400Shares

El departament d’Exteriors de la Generalitat de Catalunya, ara dirigit pel ministre d’Exteriors Alfonso Dastis, ha decidit tancar les oficines a l’exterior i acomiadar tots els seus treballadors en aplicació de l’article 155 de la Constitució:

En una carta a la que ha tingut accés TV3, el secretari general del departament, Aleix Villatoro, comunica als treballadors que per decisió del ministeri es procedeix al seu acomiadament amb data del 30 de novembre:

“Entre aquestes mesures, s’inclouen la supressió de les delegacions del govern de la Generalitat a l’exterior. Així mateix, la disposició adicional primera del Reial Decret disposa el cessament dels titulars dels òrgans administratius suprimits (…). He rebut instruccions explícites del MAEC sobre la necessitat de procedir a l’acomiadament, amb data del 30 de novembre de 2017, de tot el personal que presta serveis a les delegacions del govern a l’exterior”.

Segons informa TV3, el departament no ha volgut confirmar-ho, però fonts de la Generalitat asseguren que la carta ja l’han rebut treballadors de diferents delegacions.

Comentaris
Comparteix
400Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Juanjo Juanjo

    Prepotencia, abús i repressió. Feixisme en estat pur.
    Aquestes coses es guarden al calaix pel dia de dema fer el mateix als seus representans a la Republica.
    Fer com fan no es pecat.

Deixa un comentari