Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO-Imatges Fortes]Un acusat de crims de guerra pren verí davant el Tribunal de l’Haia

0Shares

Els jutges del Tribunal Penal Internacional per a l’Antiga Iugoslàvia (TPII) han suspès una audiència d’apel·lació després que un dels acusats de crims de guerra begués d’una ampolla petita al tribunal i afirmés haver pres verí.

Slobodan Praljak, excomandant de les forces croates de Bòsnia a la guerra de Bòsnia de 1992-1995, va beure d’una petita ampolla o un got i va cridar “No sóc un criminal de guerra!” Moments després que els jutges del Tribunal confirmessin seus 20 any de presó per crims a l’est de Mostar.

“No sóc un criminal de guerra!”
Slobodan Praljak

El jutge que presidia el tribunal, Carmel Agius, va detenir ràpidament l’audiència en Ely no s’ha pogut confirmar immediatament si Praljak havia pres efectivament verí o quin era el seu estat de salut.

La policia holandesa, una ambulància i un camió de bombers van arribar ràpidament als voltants de la seu de la cort i els treballadors del servei d’emergència, alguns d’ells amb cascos i amb tancs d’oxigen a l’esquena, van entrar al tribunal. No hi va haver indicis immediats que Praljak hagués estat traslladat per rebre tractament.

Comentaris
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari