Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Obren el primer supermercat de Catalunya gestionat per persones amb discapacitat

0Shares

Manresa té el primer supermercat de Catalunya gestionat íntegrament per persones amb discapacitat intel·lectual i física. Aquest dimecres s’ha fet la inauguració oficial del nou local, tot i que no obrirà portes fins dijous. El projecte és fruit de la col·laboració entre l’empresa Caprabo i la fundació Ampans, que fa més de 50 anys que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual.

El nou supermercat, ubicat al carrer Barcelona de la capital del Bages, donarà feina a un total de deu persones i ha suposat una inversió inicial de 250.000 euros per part d’Ampans. De fet, el funcionament del local serà com el d’una franquícia. El director general d’Ampans, Toni Espinal, confia que aquest sigui el primer projecte “d’un llarg recorregut conjunt” amb la signatura de supermercats.

Comentaris
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari