Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La Policia Nacional espanyola regalava pilotes de goma d’antiavalots als alumnes d’una escola a Lleida

Comparteix
0Shares

Pares i mares d’alumnes de primària del col·legi Lestonnac de Lleida ha denunciat en un comunicat que els policies nacionals regalen pilotes de goma d’antiavalots als alumnes del centre, segons recull Nació Digital

Professors de l’escola van detectar que alumnes jugaven al pati amb bales de goma com les que utilitzen els antiavalots policials. Aquestes pilotes haurien sigut regalades a almenys un dels menors per part dels agents que fan guàrdia a l’entrada del centre, on es troben aparcats furgons policials al costat de la comissaria.

“Ens indigna enormement que un material prohibit a Catalunya des del 2014 hagi estat recentment i durant uns dies material de joc d’alguns dels nostres fills al col·legi a conseqüència de la negligència d’uns policies de servei que es dediquen a regalar tan alegrement aquestes pilotes de goma als alumnes”, s’apunta al text.

La Policia Nacional admert que ha regalat una bala de goma i ha treu ferro als fets de Lestonnac.
La CUP Crida per Lleida ha demanat a l’alcalde que es reuneixi amb la subdelegada del govern espanyol per exigir la retirada del dispositiu policial del carrer de l’Ensenyança i posar fi a aquesta greu situació.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari