Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Soto del Real expedientarà Jordi Sànchez per treure cartes d’amagat i …

Comparteix
410Shares

Al líder empresonat de l’ANC, Jordi Sànchez, l’expedientaran per haver tret de la presó correspondència de manera irregular, segons han explicat fonts penitenciàries aquest dilluns a l’agència Europa Press.

Aquestes fonts han assegurat que Sànchez va camuflar cartes en la roba que enviava a la seva família perquè l’hi rentessin, cosa que vulneraria el reglament de la presó de Soto del Real, on està tancat des del 16 d’octubre en presó preventiva.

Passarà per la comissió disciplinària

Segons aquestes mateixes fonts, les comunicacions de Sànchez amb l’exterior no estan intervingudes. Ara s’haurà d’enfrontar amb la comissió disciplinària de la presó, formada pel director i dos subdirectors, a més de dos funcionaris més i un jurista.

Fa deu dies Institucions Penitenciàries va denegar portar Sànchez a la presó de Quatre Camins, tal com havia demanat per estar més a prop de la seva família i dels seus amics.

Comentaris
Comparteix
410Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari