Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Cara a Cara entre Zapatero-Mas : Zapatero no veu “molt convençut” a Mas que segueixi sent independentista

Comparteix
45Shares

Cara a cara entre Artur Mas i José Luis Rodríguez Zapatero. Els expresidents de la Generalitat i del govern espanyol han confrontat les seves idees davant el periodista Jordi Évole al programa Salvados que s’emetrà aquesta nit. Tots dos parlen sobre la situació política a Catalunya des de l’aprovació de l’Estatut al 2006 fins a l’aplicació de l’article 155.

En un moment del cara cara, Zapatero pregunta a Mas si segueix sent independentista. “Ha fet una pregunta al senyor Zapatero que m’agradaria que contesti. ¿Vostè després de tres mesos continua sent independentista? “, Li pregunta Évole. “És que no veig cap alternativa”, respon Mas. “Per tant sí, segueix sent independentista?”, Insisteix Évole. “Sí, jo ho soc”, assegura l’expresident de la Generalitat mentre Zapatero intervé: “No em sembla molt convençut”.

Sobre les eleccions del 21-D, el periodista pregunta què passaria si guanyés una altra vegada el bloc independentista. Zapatero afirma que “hauran pres una lliçó del que no ha de fer”, una resposta que no agrada a Mas: “Després dels pals i tot, segueix votant el mateix i no tenen què fer-ho”.

“Per descomptat, és la seva responsabilitat”, diu l’expresident del govern espanyol. “Doncs anem a la classe de pàrvuls i li direm a la gent. “Vostè això no ho pot votar”, replica Mas. En un dels moments del cara a cara, Mas també assegura que el “Tribunal Constitucional ens va expulsar de la Constitució”.

Al programa també d’aquesta nit s’emetrà una entrevista al cantautor Joan Manuel Serrat que torna parlar sobra la situació a Catalunya. “Últimament, en aquest país, si penses com jo ets demòcrata, i si no ho fas ets un feixista”, diu Serrat.

Comentaris
Comparteix
45Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari