Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El periodista català Josep Pedrerol fa esclatar la xarxa amb aquesta dura piulada contra Puigdemont

Comparteix
0Shares

Normalment l’esport no s’ha de barrejar amb la política. Una cosa difícil en els últims temps. Bon exemple d’això és el cas del presentador d’El Xiringuito de jugones (MEGA), Josep Pedrerol,que ha fet esclatar la xarxa amb aquesta piulada contra Puigdemont .

No és la primera vegada que Josep Pedrerol mostra la seva postura respecte a la situació que es viu a Catalunya, fa unes setmanes va entrar en debat amb Jordi Gimeno, col·laborador -també català- del programa.

“Votar sí és a dir adéu a Espanya, adéu a Europa. El vot significa adéu. Cura. Que quedi clar”. Així de contundent es mostrava Pedrerol, qui assegurava que votar a favor de la independència “no és democràtic”.

“No és un tema d’independència, és un tema de democràcia”, li argumentava Gimeno. Un altre dia, en el seu programa Jugones (La Sexta), donava gràcies a l’Espanyol per “impedir que la política taqui el futbol”.

El popular presentador també s’ha postulat a favor de les paraules de Joan Manuel Serrat i en contra de Carles Puigdemont.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

2 Comments

  1. María María

    Tú pedrerol, eres tonto o te lo haces? Si yo tengo un hijo que se va fuera de aquí, a otro país, a trabajar porque en éste no le dan… Deja de ser mi hijo?? Deja de tener familia aquí?? Es lo mismo que si a qui se vota SI, yo no dejo de tener la familia que tengo fuera de Cataluña… Eres malo, muy malo, cuando afirmas algo así!! E intentar engañar a quien no lo tiene claro, más!!

  2. Pedrerol, ets tan ignorant pro tant què encara no sé com estàs a la TV. mira què dir que votar ” SI”” es dir adéu a la família, és ser ignorant i mala persona…… La família no és deixa mai sigui espanya o Japó, burro ignorant..

Deixa un comentari