Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Xavier García Albiol: “Anem a proposar tancar TV3 i obrir una televisió amb gent normal”

Comparteix
0Shares

En plena precampanya per les eleccions del 21 de desembre, ahir, el candidat del PP català, Xavier Garcia Albiol, tornava a posar els mitjans públics catalans al centre de la polèmica. Pel líder del PP “és impresentable el que està fent TV3 amb els diners de tots els catalans”. Per aquesta raó, la seva proposta és fer un canvi radical. Tancar la televisió actual, fer fora tots els treballadors i crear-ne una de nova amb “gent normal”.

En un acte a Cerdanyola del Vallès, Xavier Garcia Albiol va dir que a Televisió de Catalunya “cal un canvi de dalt cap a baix” i que el PP proposarà que es tanqui i es torni a fer una televisió nova, “amb gent normal”. Són unes declaracions de Garcia Albiol al diari “Tot Cerdanyola”, del grup El Món.Cat:

“A TV3 ha d’haver-hi un canvi des de dalt cap a baix perquè és impresentable el que està fent aquesta televisió amb els diners de tots els catalanys. Per tant, el Partit Popular anem a proposar tancar TV3 i obrir una televisió amb gent normal que sigui plural”

Segons informa TV3, García Albiol també ha demanat que es limitin les subvencions que reben els mitjans públics com TV3 i Catalunya Ràdio perquè són “màquines de fabricar independentistes”:

“En aquests moments, s’han aturat totes les subvencions que fan referència a entitats independentistes. En el cas de TV3, jo sóc partidari de que es limitin les subvencions d’una manera molt clara a TV3. És una màquina de generar independentistes. “

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari