Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Puigdemont: “Quan el govern espanyol diu que està disposat a tot, vol dir a tot”

Comparteix
232Shares

El programa “Preguntes freqüents”, de TV3, entrevista el president Carles Puigdemont aquest dissabte a la nit. Ricard Ustrell s’ha desplaçat a Brussel·les per parlar amb el president.

Us avancem alguns fragments de l’entrevista, en què Carles Puigdemont explica que se segueix considerant president de la Generalitat:

Sobre les suposades advertències de violència per part del govern espanyol, en cas que Puigdemont i el seu govern haguessin desplegat la república catalana, Puigdemont es pregunta per què hi ha qui no rebutja la violència expressament:

“Jo ho he dit clarament: no vull violència. Jo estic compromès amb la no violència per tirar endavant aquest procés. Però jo no he sentit a ningú del Partit Popular, ni del Partit Socialista, ni de l’estat espanyol, ni del cap d’Estat, que estiguin disposats a renunciar a la violència, per exemple per conseguir la unitat d’Espanya que és una cosa perfectament legítima”

I afegeix:

“Quan el govern espanyol diu a dins i a fora, a l’estranger… quan representants del govern espanyol diuen que “estan disposats a tot”. Quan l’estat espanyol conjuga l”a tot’ vol dir ‘a tot’. I ho sabem. Sabem que vol dir estar disposats a tot, i jo no estic disposat a tot”

L’entrevista s’ha enregistrat aquesta setmana a Brussel·les. En la conversa, Puigdemont fa una reclamació al líder del PP català, Xavier García Albiol, que aquesta setmana s’oferia per viatjar a Brussel·les per fer un cara a cara amb ell:

“Demano a García Albiol que, si vol debatre amb mi, em permeti fer-ho a Barcelona”

L’entrevista íntegra, aquest vespre a partir de les 22.00, al “Preguntes freqüents”, de TV3.

Comentaris
Comparteix
232Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. remigio III remigio III

    No hauria de ser normal que Europa, la democràtica (no sembla tant) permeta tanta fellonia a un partit provadament corrupte i que usa la bandera i les institucions per mantenir-se al poder. Europa ja està sota el nivell moral i humà de la Xina. Com varen fer notar els delegats xinesos. Explicitaren que el que feren, els borbònics amb la República Catalana és el mateix que el que fan ells al Tibet. Tots dos actuen en la colònia d’igual manera. Per cert els meus recorda als facilitadors de la dictadura borbònica, tajani i junkker. Venuts o comprats amb uns premis falsejats. Són els “Jokkers” d’Europa.

Deixa un comentari