Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Iceta sobre el Referèndum: “”Hem d’aconseguir que els responsables d’aquest descrèdit no tinguin l’oportunitat de tornar a governar”

Comparteix
810Shares

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat aquest dissabte que les eleccions del 21 de desembre ofereixen la possibilitat de “canviar de rumb” a Catalunya i ha plantejat, en aquest sentit, “un viatge cap a la reconciliació” que superi l’actual divisió dels catalans. Iceta també ha assenyalat que “Catalunya ha de trobar la seva identitat en la Constitució”.

Iceta ha participat aquest dissabte en la XXII Trobada d’Economia de S’Agaró, on ha emplaçat els catalans a aprofitar els comicis del 21D per avançar cap a l’estabilitat, el sentit comú, la prosperitat i la justícia social, després d’una legislatura que ha provocat “un desastre econòmic” a causa de la inestabilitat i la inseguretat jurídica i ha assegurat que “qualsevol proposta econòmica ha de partir de la idea que Catalunya és un lloc segur per al desenvolupament econòmic”.

Assegura que el seu objectiu és “canviar el full de ruta”

Davant d’un centenar d’empresaris, el líder dels socialistes catalans ha assegurat que el seu objectiu no és arribar a Ítaca, sinó “canviar el full de ruta” i “arribar a un lloc millor, però arribar tots junts”, perquè ha afirmat que el Govern “no comptava amb una majoria de catalans per poder avançar”.

“Hem d’aconseguir que els responsables d’aquest descrèdit no tinguin l’oportunitat de tornar a governar perquè no puguin tornar a enganyar-nos i no ens tornin a portar al desastre”, ha manifestat i ha fet una crida a “la reconciliació amb els catalans, la resta d’espanyols, amb Europa i el món sencer “.

Iceta fixa un horitzó “sense vencedors ni vençuts”

Iceta vol recuperar “el respecte per les idees”, la negociació i l’acord, i es proposa deixar enrere la “sobreexcitació”, la “recerca permanent d’excuses i enemics”, les “falses jornades històriques” i la frustració, com la DUI , que “va portar amb si el desastre econòmic”.

Per això, el PSC planteja avançar cap a la reconciliació i fixar un horitzó “en què no hi haurà vencedors ni vençuts”. “Vull ser president per intentar superar la divisió entre catalans. Si sóc elegit ho sacrificaré tot al servei d’aquest objectiu “, ha recalcat.

Comentaris
Comparteix
810Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. remigio III remigio III

    “”Hem d’aconseguir que els responsables d’aquest descrèdit no tinguin l’oportunitat de tornar a governar”. D’acord. N’estem molt d’acord que no hauríeu de governar mai més i, de passada arrossegar el virus pepero en la vostra caiguda. Ja heu demostrat a, bastament, que i com sigueu. La moral i la decència que cobegeu.

Deixa un comentari