Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[Madrid]Feia quatre anys que era mort i el troben quan l’anaven a desnonar, van trobar el cadàver momificat i tenia una

Comparteix
109Shares

Una comissió judicial del districte madrileny de San Blas ha trobat un home mort durant un desnonament. L’home, de 56 anys, hauria mort fa quatre anys.

El jutjat de primera instància número 100 de Madrid havia ordenat el desnonament del propietari per no pagar la hipoteca. Els subministraments d’aigua, llum i gas ja se li havien tallat anteriorment. A més, les companyies de subministrament i el seu banc li havien enviat nombroses cartes informant de la situació, i tampoc havien rebut cap tipus de resposta.

Segons informa TV3, el desnonament va ser el 14 de novembre. Al domicili, al número 5 del carrer Madrigal de las Altas Torres, al barri de Simancas, hi van anar un representant del jutjat i un policia municipal. Un serraller va assistir-hi per poder obrir la porta ja que ningú contestava.

Al domicili, es van trobar el cadàver d’Agustín, momificat. Ja feia anys que vivia sol i tenia una malaltia hepàtica. L’home estava separat i tenia una filla.

L’Institut Anatòmic Forense s’encarrega de fer-ne l’autòpsia. L’informe preliminar informa que l’home havia mort feia uns quatre anys. En l’autòpsia completa es confirmarà l’origen de la mort.

Comentaris
Comparteix
109Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari