Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Ciutadans demana medalles per als policies i guàrdies civils de l’1-O :”Van respondre amb una gran professionalitat i …

Comparteix
0Shares

El grup parlamentari de Ciutadans al Congrés dels Diputats ha demanat que s’atorguin medalles meritòries als agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que van participar en l’operació Copèrnic.

Aquest és el nom que ha rebut l’operatiu policial per impedir el referèndum de l’1 d’octubre i també, segons Ciutadans en aquesta proposició, per “frenar el desordre públic generat pels moviments dels secessionistes”.

“Van respondre amb una gran professionalitat”

La petició, publicada al Butlletí Oficial de les Corts aquest dimarts i que està pendent de passar pel ple, vol instar el govern de Mariano Rajoy que atorgui d’ofici la creu al mèrit amb distintiu blanc de la Guàrdia Civil i de la Policia als 12.000 agents d’aquests dos cossos destinats a Catalunya o desplaçats expressament per l’operació.

Ciutadans justifica la demanda perquè, segons ells, els agents d’aquesta operació “han estat objecte d’assetjaments, intimidacions, rebutjos, desallotjaments dels hotels” on dormien, i que “van respondre amb una gran professionalitat” “per sobre del que és exigible davant situacions de tanta tensió”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

3 Comments

  1. Anònim Anònim

    Tota la raó aquests politics tenen les neurones foses

  2. remigio III remigio III

    Els paral·lelismes de la història i Espanya: la independència d’Holanda i el cas de Catalunya. Si no recorde malament els “soldats” que hi anaren Flandes com que no cobraven es varen llançar al saqueig i el terrorisme. Salvant les distàncies aquests d’ara temen no cobrar si la República Catalana no paga i… Ens recordem de Flandes.

  3. Fina Llado Fina Llado

    Hi haurà paraules que hauran de canviar el significat en els diccionaris: professionalitat, democràcia, brutalitat, línia vermella, honestedat, mentida, etc., Perque una part dels nostres polítics les usa en sentit contrari o tergiversant literalment la definició del seu significat.

Deixa un comentari