Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Catalá es mofa dels “centenars de lesionats” de l’1-O :”seria bo saber com els va” “no sigui cas que s’equivoquin de la mà on van tenir una…

Comparteix
0Shares

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha ironitzat al Congrés sobre els “centenars de lesionats” de l’1 doctubre i ha assegurat amb mofa, des de la tribuna, que “seria bo saber com els va”:

“Hi va haver centenars i centenars de lesionats que seria bo saber com els va, a veure si ja estan recuperats de les múltiples lesions, no sigui cas que s’equivoquin de la mà on van tenir una capsulitis, com algun exemple que hem conegut i tants i tants exemples de manipulació com els que van tenir lloc aquells dies. Si algú ha de demanar perdó són els que han alimentat la confrontació social.”

El ministre ha instat els independentistes a disculpar-se per haver creat en clima en què es fan “escraches” als jutges i fins i tot els han tallat la llum:

“No conec cap constitucionalista que hagi anat a amenaçar, a coaccionar o a pintar la façana de cap independentista. I sí molts independentistes que han fet ‘escraches’ als jutges, pintades als comerços i als habitatges i tallar els subministraments d’energia a servidors públics com jutges i fiscals.”

Catalá ha fet aquestes declaracions en resposta al diputat del PDeCAT Jordi Xuclà, que li ha exigit que demanés perdó per la violència de l’1-O i “un comportament desproporcionat i impropi d’una democràcia”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

2 Comments

  1. joan j. joan j.

    aquest es un ministre espanyol, hosti , no dona ni per a un tap de suro, la tontuna inteligencia que te, brilla per la seva absència, fotem el camp pronte o se’ns apegara l’estupidesa innata que li floreix del suposat cervell que te dins lo cap

  2. David David

    Aquest es el nivell, amics que voleu un referendum pactat!!

Deixa un comentari