Press "Enter" to skip to content

Les esposes de Raül Romeva, Josep Rull i Jordi Turull, presentan l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Puntuació dels lectors

Els familiars dels consellers i els dirigents socials empresonats i dels que estan a Brussel·les creen una associació per donar-se suport i recollir aportacions dels ciutadans per ajudar les famílies. Acaben de presentar l’Associació Catalana de Drets Civils.
La formen familiars directes dels 10 empresonats i els 4 consellers i el president a Brussel·les. Han creat el web “adretscivils. cat” amb un número de compte per a les aportacions.

Tant la dona de Josep Rull, Meritxell Lluís, com la de Raül Romeva, Diana Riba, diuen que servirà per pagar despeses de desplaçament que han de fer les famílies per visitar els afectats.
Posar a l’abast de tothom aquest número de compte, perquè són moltes les mostres de suport i escalf que estem rebent L’associació es genera i es fa per les necessitats més bàsiques inicials del tema dels presos i perquè sabem d’altres entitats que estan fent actes que ens volen donar el seu suport econòmicament en aquests casos concrets
Els socis de l’associació seran els familiars directes, i també hi haurà els amics de l’associació, pels que facin aportacions periòdiques per ajudar les famílies.

Comentaris

COMPARTEIX !
 • 464
  Shares

3 Comments

 1. Josep Mª Garrigó i Franco Josep Mª Garrigó i Franco 23 de Novembre de 2017

  Ja he fet una petita aportació en metalic , però voldria posar en marxa una idea. Soc aficionat a la pintura i voldria fer altra aportació a través d’ obres meves per tal de que es monti una subhasta juntament amb aportacions d’altres artistes I poder aixi incrementar els fons a disposar.
  Si creieu que això es viable,teniu garantida la meva aportació

 2. Lydia Busquier Senent Lydia Busquier Senent 21 de Novembre de 2017

  Bona Tarde:
  El meu nom es, Lydia Busquier Senent, ting 69 anys i no puc ajudar economicament, pero soc Pèrit Caligraf Judicial. Voldria oferir-vos el meu coneixement per si ho necesiteu, amb firmes o documents falsificats, amenaces, pintades en las parets, anónims.
  Sempre aurie de tenir la lletre del suspitòs, per contrastà les lletres.
  Això ho farìa gratuitament i amb molt de gust de poder ajudar.
  Done-u una forta abraçada a les vostres parelles amb tot el meu afecte. Lydia

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser